• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų pievagrybių
  • 300 mililitrų vandens
  • 70 mililitrų acto
  • 2 skiltelės česnakų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų pievagrybių
  • 300 mililitrų vandens
  • 70 mililitrų acto
  • 2 skiltelės česnakų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.
  2. Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.
  3. Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.

Autorius: Rugilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų