Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė kefyro
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 3 vienetai obuolių
  • šiek tiek cinamono
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė kefyro
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 3 vienetai obuolių
  • šiek tiek cinamono
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kefyrą sumaišykite su sodą.
  2. Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol cukrus ištirps.
  3. Į kiaušinių masę pilkite kefyrą ir viską gerai išmaišykite.
  4. Po truputį berkite miltus, ir maišykite.
  5. Obuolius nulupkite, ir supjaustykite plonomis skiltelėmis. Apiberkite cinamonu.
  6. Pusę tešlos sumaišykite su kakava. Ją krėskite į kepimo formą, dėkite obuolius ir supilkite likusią baltą tešlą.
  7. Kepkite orkaitėje iki 180 C, kol įsmeigtas medinis pagaliukas bus sausas.

    Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų