• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė manų kruopų
  • 1 stiklinė miltai
  • 1 stiklinė kefyro
  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 1 saujelė morkų (tarkuotos)
  • Sulaistymui:
  • 2 stiklinės pieno
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė manų kruopų
  • 1 stiklinė miltai
  • 1 stiklinė kefyro
  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 50 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 1 saujelė morkų (tarkuotos)
  • Sulaistymui:
  • 2 stiklinės pieno
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užmaišyti ištirpintą sviestą, cukrų, kiaušinius, kefyrą. Įberti tarkuotų morkų. Sudėti miltus, manų kruopas. Sudėti actu užgesintą sodą. Išmaišyti. Kepimo formą ištepti sviestu. Pabarstyti miltais ir supilti tešlą. Kepti 180°C temp. 30 - 40 min. Dantų krapštuku patikrinti ar iškepęs. Karštą ir iš kepimo formos dar neišimtą pyragą sulaistyti kambario temperatūros saldintu pienu. Jis greitai įsigers, supilti visą. Cukrų piene ištirpinti iš anksto. Papuošti raudonaisiais serbentais ir apiberti perliniu cukrumi. Valgyti su šaukšteliu.

    Skanaus.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų