Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų cukraus
  • 220 mililitrų pieno
  • 120 gramų sviesto
  • 180 gramų kvietinių miltų
  • 120 gramų manų kruopų
  • 1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 50 gramų migdolų (drožlės)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų cukraus
  • 220 mililitrų pieno
  • 120 gramų sviesto
  • 180 gramų kvietinių miltų
  • 120 gramų manų kruopų
  • 1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 50 gramų migdolų (drožlės)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 24

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. I dubenį sudedam cukrų ,kiaušinius,vanilinį cukrų ir išplakame. Tada supilam tirpintą sviestą ir pieną ir gerai vėl išmaišome.
  2. Atskirame subenėlyje sumaišome miltus, manų kruopas, ciberžolę, sodą ir viską persijojam į skystą masę ir gerai išmaišom, kad neliktų gumulkukų. Tešlą turi būti grietinės tirštumo (pradžiai galima dėti tik g miltų, o likusius suberti jei trūksta tirštumo).
  3. Tešlą supilame į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, apibarstome migdolais ir kepame 180°C temp. orkaitėje apie 25 min. (ar iškepęs, patikrinam mediniu pagaliuku).

    Skanaus :)

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų