Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta su citrinos rūgštimi)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 200 gramų grietinės (arba kefyras)
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus produktus sudedame į dubenį: kiaušinį, cukrų, miltus (dedame tiek, kad išsiminkytų tešla), aliejų, sodą, grietinę. Viską išminkome. Ant stalo beriame miltų ir iškočiojame tešlą.
    Supjaustome norimo dydžio rombais. Tuose rombuose įpjauname peiliu ir kraštus perkišame per skylutę.
    Žagarėlius dedame į įkaitintą aliejų, kad juos apsemtų, ir kepame, kol gražiai pagels iš abiejų pusiu. Išimtus iš aliejaus pabarstome cukraus pudra.
    Skanaus!

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta su citrinos rūgštimi)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 200 gramų grietinės (arba kefyras)
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus produktus sudedame į dubenį: kiaušinį, cukrų, miltus (dedame tiek, kad išsiminkytų tešla), aliejų, sodą, grietinę. Viską išminkome. Ant stalo beriame miltų ir iškočiojame tešlą.
    Supjaustome norimo dydžio rombais. Tuose rombuose įpjauname peiliu ir kraštus perkišame per skylutę.
    Žagarėlius dedame į įkaitintą aliejų, kad juos apsemtų, ir kepame, kol gražiai pagels iš abiejų pusiu. Išimtus iš aliejaus pabarstome cukraus pudra.
    Skanaus!

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų