Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 80 gramų pieno
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 10 gramų mielių
  • 1 arbatinis šaukštelis sviesto (arba margarinas)
  • 1 žiupsnelis cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Įdarui:
  • 200 gramų dešros (arba rūkytas kumpis)
  • 200 gramų sūris
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (tirpintas)
  • šiek tiek daržovių (alyvuogės, pomidorai ar kt.)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 80 gramų pieno
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 10 gramų mielių
  • 1 arbatinis šaukštelis sviesto (arba margarinas)
  • 1 žiupsnelis cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Įdarui:
  • 200 gramų dešros (arba rūkytas kumpis)
  • 200 gramų sūris
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (tirpintas)
  • šiek tiek daržovių (alyvuogės, pomidorai ar kt.)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visi produktai turi būti šilti. Mieles, dalį pieno, porą šaukštų miltų ir žiupsnelį cukraus gerai sumaišykite ir pastatykite šiltai, kol pakils, apie 15 minučių. Supilkite į likusius miltus išplaktą kiaušinį, ištirpintą sviestą ir kitus tešlos ingredientus sumaišykite su pakilusia tešla. Jeigu tešla bus per skysta, įberkite truputį miltų. Tešlą uždenkite rankšluostėliu ar maistine pėleve ir pastatykite šiltai, kol pakils, apie 0,5 - 1 valandą.
  2. Ant skardos dydžio kepimo popieriaus lapo kočiokite tešlą per visą lakštą. Perkelkite į skardą. Pridenkite ir palikite dar 30 minučių pakilti.
  3. Ištepkite tešlos lakštą sviestu, pomidorų padažu, pabarstykite smulkiai pjaustytos dešros, mėgstamų daržovių, galiausiai užberkite smulkiai tarkuoto lydyto sūrio. Produktus įdarui galite dėti pagal savo skonį.
  4. Kepkite iki 200 C įkaitintoje orkaitėje, maždaug 15 minučių, kol gražiai apskrus. Skanaus.

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų