REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek šalavijų (džiovinti)
  • 1 ir 1/3 kilogramo jautienos faršo
  • 0.5 stiklinės džiūvesėlių
  • 200 mililitrų pieno
  • 0.5 stiklinės pomidorų padažo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas vorčesterio padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti.
    Česnaką sugrūsti.
    Sudėti į maltą jautieną svogūną bei česnaką, supilti pieną, Voršesterio padažą, sudėti šalavijus, druską, garstyčias, pipirus, džiūvėsėlius ir suminkyti į vientisą masę.
    Sudėti į aliejumi išteptą kepimo formą arba suformuoti į stačiakampį kepalą ant aliejumi pateptos skardos.
    Viršų aplieti pomodorų padažu (galima vartoti ir kitus padažus, pavyzdžiui, Barbekiu padažą) ir įkišti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.
    Kepti 60-75 min.
    Iškepus ištraukti ir leisti 5 min. praaušti.
    Praaušus išimti iš formos ir supjaustyti riekutėmis.
    Šis patiekalas populiarus įvairiose šalyse - Vokietijoje, Belgijoje, Olandijoje.
    Į maltą jautieną dar galima įmaišyti maltos avienos ar kiaulienos.
    Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek šalavijų (džiovinti)
  • 1 ir 1/3 kilogramo jautienos faršo
  • 0.5 stiklinės džiūvesėlių
  • 200 mililitrų pieno
  • 0.5 stiklinės pomidorų padažo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas vorčesterio padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti.
    Česnaką sugrūsti.
    Sudėti į maltą jautieną svogūną bei česnaką, supilti pieną, Voršesterio padažą, sudėti šalavijus, druską, garstyčias, pipirus, džiūvėsėlius ir suminkyti į vientisą masę.
    Sudėti į aliejumi išteptą kepimo formą arba suformuoti į stačiakampį kepalą ant aliejumi pateptos skardos.
    Viršų aplieti pomodorų padažu (galima vartoti ir kitus padažus, pavyzdžiui, Barbekiu padažą) ir įkišti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.
    Kepti 60-75 min.
    Iškepus ištraukti ir leisti 5 min. praaušti.
    Praaušus išimti iš formos ir supjaustyti riekutėmis.
    Šis patiekalas populiarus įvairiose šalyse - Vokietijoje, Belgijoje, Olandijoje.
    Į maltą jautieną dar galima įmaišyti maltos avienos ar kiaulienos.
    Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų