Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų špinatų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 150 gramų batono
  • 100 mililitrų pieno
  • 500 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek sviesto
  • 500 gramų mesos (malta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Batoną supjaustome riekelėmis, užpilame pienu ir paliekame 10min pastovėti. Špinatus, nuvalome, nuplauname ir gerai nuvarvinam. Sūri susitarkuojam. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepiname aliejuje, pasūdome, paskaninam pipirais, čiobreliais ir trintu česnaku. Paliekame atvėsti. Į tą pačią keptuvę įdedame šaukštą sviesto ir šiek tiek pakepiname špinatus (kol suminkštės). Batoną nuspaudžiame , sutriname ir sumaišome su faršu. Sudedame svogūnus, įmušam kiaušinį, įberiame 1 valg.šaukštą petražolių, gerai išminkome.
    Kepimo indą ištepame sviestu ir ant dugno paskleidžiame mėsą. Sudedame špinatus, ant viršaus-likusią mėsą. Išdėliojam pjaustytus pomidorus, apibarstome fermentiniu sūriu, galima paskaninti smulkintais krapais ar petražolėmis. Kepame 180 laipsnių temp. orkaitėje apie pusę valandos.

Autorius: rm

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų špinatų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 150 gramų batono
  • 100 mililitrų pieno
  • 500 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek sviesto
  • 500 gramų mesos (malta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Batoną supjaustome riekelėmis, užpilame pienu ir paliekame 10min pastovėti. Špinatus, nuvalome, nuplauname ir gerai nuvarvinam. Sūri susitarkuojam. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepiname aliejuje, pasūdome, paskaninam pipirais, čiobreliais ir trintu česnaku. Paliekame atvėsti. Į tą pačią keptuvę įdedame šaukštą sviesto ir šiek tiek pakepiname špinatus (kol suminkštės). Batoną nuspaudžiame , sutriname ir sumaišome su faršu. Sudedame svogūnus, įmušam kiaušinį, įberiame 1 valg.šaukštą petražolių, gerai išminkome.
    Kepimo indą ištepame sviestu ir ant dugno paskleidžiame mėsą. Sudedame špinatus, ant viršaus-likusią mėsą. Išdėliojam pjaustytus pomidorus, apibarstome fermentiniu sūriu, galima paskaninti smulkintais krapais ar petražolėmis. Kepame 180 laipsnių temp. orkaitėje apie pusę valandos.

Autorius: rm

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų