Į verdantį sultinį sudėti kubeliais supjaustytas bulves, griežinėliais smulkintas morkas bei sveiką (nesmulkintą) svogūno galvutės pusę. Tuo pačiu beriame ir makaronus. Pabaigai dedame smulkintus krapus bei kitus prieskonius ir verdame tol, kol gerai suminkštėja makaronai. Patiekiame šiltą su grietine. Skanaus.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų (švieži arba džiovinti)
1 vienetas morkų
0.5 vieneto svogūnų
200 gramų makaronų (kriauklės)
šiek tiek druskos
2 litrai sultinio (daržovių, grybų, vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį sultinį sudėti kubeliais supjaustytas bulves, griežinėliais smulkintas morkas bei sveiką (nesmulkintą) svogūno galvutės pusę. Tuo pačiu beriame ir makaronus. Pabaigai dedame smulkintus krapus bei kitus prieskonius ir verdame tol, kol gerai suminkštėja makaronai. Patiekiame šiltą su grietine. Skanaus.