Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų vištos filė (marinuoti vištienos kumpelių kepsneliai Burgundiškame marinate)
- 100 gramų makaronų
- 200 gramų pievagrybių
- 100 mililitrų grietinėlės (15 proc. riebumo)
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pakepinkite smulkintą svogūną 2-3 minutes. Po to vištienos kepsnelius supjaustykite kubeliais ir apkepinkite aliejuje apie 5-6 minutes.
Sudėkite į keptuvę smulkintus grybus ir kepinkite dar 1-2 minutes. Supilkite grietinėlę, prieskonių pagal skonį ir troškinkite apie 2 minutes. Po to viską supilkite ant makaronų, išvirtų ir nusausintų.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų vištos filė (marinuoti vištienos kumpelių kepsneliai Burgundiškame marinate)
- 100 gramų makaronų
- 200 gramų pievagrybių
- 100 mililitrų grietinėlės (15 proc. riebumo)
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pakepinkite smulkintą svogūną 2-3 minutes. Po to vištienos kepsnelius supjaustykite kubeliais ir apkepinkite aliejuje apie 5-6 minutes.
Sudėkite į keptuvę smulkintus grybus ir kepinkite dar 1-2 minutes. Supilkite grietinėlę, prieskonių pagal skonį ir troškinkite apie 2 minutes. Po to viską supilkite ant makaronų, išvirtų ir nusausintų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą