Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų
  • 300 gramų vištos filė
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • 400 gramų makaronų
  • 150 gramų grietinėlės
  • 300 gramų krevečių be kevalo (virtos)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek prieskonių (vištienai arba aštrūs)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame pasūdytame vandenyje makaronus.
    Vištieną supjaustome kubeliais ir pakepiname ant aliejaus su susmulkinta paprika ir prieskoniais.
    Išvirtus makaronus suverčiame i keptuvę su vištiena, sudedame krevetes. Krevetes, jei didesnės, supjaustome, jei ne – dedame cielas, tik, žinoma, be kiauto.
    Viską pakepame, kol pagaminsime padažą.
    Padažui išlydome sviestą, suberiame susmulkintus česnakus, truputį pakepiname, tada sudedame miltus ir vėl minutę pakepiname.
    Po truputėlį pilame grietinėlę, kiek jos pilti priklauso nuo to, kokio tirštumo padažo norite. Kaitiname ant silpnos ugnies.
    Sudedame grietinę, druską ir pomidorų padažą.
    Padažą galima patiekti atskirai arba supilti į keptuvę su vištiena ir krevetėmis.
    Skanaus!

Autorius: Milda

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų
  • 300 gramų vištos filė
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • 400 gramų makaronų
  • 150 gramų grietinėlės
  • 300 gramų krevečių be kevalo (virtos)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek prieskonių (vištienai arba aštrūs)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame pasūdytame vandenyje makaronus.
    Vištieną supjaustome kubeliais ir pakepiname ant aliejaus su susmulkinta paprika ir prieskoniais.
    Išvirtus makaronus suverčiame i keptuvę su vištiena, sudedame krevetes. Krevetes, jei didesnės, supjaustome, jei ne – dedame cielas, tik, žinoma, be kiauto.
    Viską pakepame, kol pagaminsime padažą.
    Padažui išlydome sviestą, suberiame susmulkintus česnakus, truputį pakepiname, tada sudedame miltus ir vėl minutę pakepiname.
    Po truputėlį pilame grietinėlę, kiek jos pilti priklauso nuo to, kokio tirštumo padažo norite. Kaitiname ant silpnos ugnies.
    Sudedame grietinę, druską ir pomidorų padažą.
    Padažą galima patiekti atskirai arba supilti į keptuvę su vištiena ir krevetėmis.
    Skanaus!

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų