INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
- 3/5 valgomojo šaukšto petražolių (smulkintos)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų makaronų
- 400 gramų sūris
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis maždaug 7 porcijos.
Užvirinti puode pasūdytą vandenį.
Į užvirusį vandenį sudėti makaronus ir virti, kol jie taps minkšti.
Kol makaronai verda maždaug 10 min. pakepinti keptuvėje su sviestu smulkintą svogūną.
Išvirusius makaronus nusunkti, sudėti į keptuvę ant svogūnų ir gerai išmaišyti.
Tuomet sudėti tarkuotą sūrį ir viską išmaišius pakepinti dar apie 10-15 min.
Pakepintus makaronus sudėti į lėkštes ir apibarstyti žalumynais.
Skanaus!
Autorius: Emilija
REKLAMA