• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 200 gramų jautienos
  • 150 gramų makaronų (spalvoti, mėgstamos formos)
  • 8 vienetai pievagrybių
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos gabaliuką supjaustykite kuo smulkesniais kubeliais ar juostelėm. 2-3 min pakepinkite aliejuje ir nuimkite nuo ugnies. Sumeskite į puodą su trupučiu vandens (kad apsemtų mėsą) ir troškinkite ant silpnos ugnies tol, kol ruošite visa kita.
    Svogūną, papriką bei pievagrybius susmulkinkite ir taip pat pakepinkite aliejuje. Tuomet suverskite viską į puodą su jautiena, kad kartu dar pasitroškintų. Pabaigoj sudėkite grietinę, prieskonius, išjunkkte ugnį ir palikite uždengtu dangčiu.
    Makaronus išvirkite kaip nurodyta pakuotėje.
    Ant išvirtų makarinų dėkite paruoštą jautienos "troškinuką", apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir patiekite. Skanaus!

Autorius: Lijana M.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 200 gramų jautienos
  • 150 gramų makaronų (spalvoti, mėgstamos formos)
  • 8 vienetai pievagrybių
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos gabaliuką supjaustykite kuo smulkesniais kubeliais ar juostelėm. 2-3 min pakepinkite aliejuje ir nuimkite nuo ugnies. Sumeskite į puodą su trupučiu vandens (kad apsemtų mėsą) ir troškinkite ant silpnos ugnies tol, kol ruošite visa kita.
    Svogūną, papriką bei pievagrybius susmulkinkite ir taip pat pakepinkite aliejuje. Tuomet suverskite viską į puodą su jautiena, kad kartu dar pasitroškintų. Pabaigoj sudėkite grietinę, prieskonius, išjunkkte ugnį ir palikite uždengtu dangčiu.
    Makaronus išvirkite kaip nurodyta pakuotėje.
    Ant išvirtų makarinų dėkite paruoštą jautienos "troškinuką", apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir patiekite. Skanaus!

Autorius: Lijana M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų