Bebrienos konservų paruošimą rasite gaspadinėje pavadinimu "bebrienos konservai".
Išverdame makaronus, nusunkiame. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame griežinėliais pjaustytą svogūną, truputi jį apkepiname. Tada supilame makaronus, pabarstome pipirais, druska, sudedame bebrienos konservus ir kepiname 10 min. Valgoma su pomidorų padažu.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
400 gramų makaronų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
200 gramų bebrienos (konservai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bebrienos konservų paruošimą rasite gaspadinėje pavadinimu "bebrienos konservai".
Išverdame makaronus, nusunkiame. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame griežinėliais pjaustytą svogūną, truputi jį apkepiname. Tada supilame makaronus, pabarstome pipirais, druska, sudedame bebrienos konservus ir kepiname 10 min. Valgoma su pomidorų padažu.