• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų makaronų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 200 gramų bebrienos (konservai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bebrienos konservų paruošimą rasite gaspadinėje pavadinimu "bebrienos konservai".

    Išverdame makaronus, nusunkiame. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame griežinėliais pjaustytą svogūną, truputi jį apkepiname. Tada supilame makaronus, pabarstome pipirais, druska, sudedame bebrienos konservus ir kepiname 10 min. Valgoma su pomidorų padažu.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų makaronų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 200 gramų bebrienos (konservai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bebrienos konservų paruošimą rasite gaspadinėje pavadinimu "bebrienos konservai".

    Išverdame makaronus, nusunkiame. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame griežinėliais pjaustytą svogūną, truputi jį apkepiname. Tada supilame makaronus, pabarstome pipirais, druska, sudedame bebrienos konservus ir kepiname 10 min. Valgoma su pomidorų padažu.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų