Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai svogūnų (dideli)
- 1 kilogramas lydekų
- 300 gramų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto (kepimui)
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį supjaustom gabalėliais, pabarstome prieskoniais ir apkepiname ant sviesto. Sudedame į troškintuvą. Svogūnus supjaustome žiedais, apkepiname ir sudedame ant žuvies. Galiausiai supilame grietinėlę ir patroškiname 5 min. SKANAUS.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai svogūnų (dideli)
- 1 kilogramas lydekų
- 300 gramų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto (kepimui)
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį supjaustom gabalėliais, pabarstome prieskoniais ir apkepiname ant sviesto. Sudedame į troškintuvą. Svogūnus supjaustome žiedais, apkepiname ir sudedame ant žuvies. Galiausiai supilame grietinėlę ir patroškiname 5 min. SKANAUS.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą