Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai svogūnų (dideli)
  • 1 kilogramas lydekų
  • 300 gramų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį supjaustom gabalėliais, pabarstome prieskoniais ir apkepiname ant sviesto. Sudedame į troškintuvą. Svogūnus supjaustome žiedais, apkepiname ir sudedame ant žuvies. Galiausiai supilame grietinėlę ir patroškiname 5 min. SKANAUS.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai svogūnų (dideli)
  • 1 kilogramas lydekų
  • 300 gramų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį supjaustom gabalėliais, pabarstome prieskoniais ir apkepiname ant sviesto. Sudedame į troškintuvą. Svogūnus supjaustome žiedais, apkepiname ir sudedame ant žuvies. Galiausiai supilame grietinėlę ir patroškiname 5 min. SKANAUS.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų