INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- 3 česnakų
- 3 vienetai juodųjų pipirų
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 0.5 kilogramo jautienos liežuvio
- 25 gramai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi.
Liežuvį lengvai paslegiame ir laikome šaltoje vietoje bent 2 paras.
Po to verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais apie 2-3 val.
Išviręs liežuvis dar karštas nulupamas (nulupame viršutinį sluoksnį).
Atvėsusį liežuvį supjaustome griežinėliais.
Prie liežuvio atskirai galima patiekti majonezo arba krienų.
Autorius: Jonas
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- 3 česnakų
- 3 vienetai juodųjų pipirų
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 0.5 kilogramo jautienos liežuvio
- 25 gramai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi.
Liežuvį lengvai paslegiame ir laikome šaltoje vietoje bent 2 paras.
Po to verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais apie 2-3 val.
Išviręs liežuvis dar karštas nulupamas (nulupame viršutinį sluoksnį).
Atvėsusį liežuvį supjaustome griežinėliais.
Prie liežuvio atskirai galima patiekti majonezo arba krienų.
Autorius: Jonas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI