INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   bulvių 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   šiek tiek   džiovintų krapų 
-   šiek tiek   maltos saldžiosios paprikos 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   aliejaus 
-   šiek tiek   prieskoniai bulvėms 
  Paruošimo laikas: Apie 20 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Nuskuskite bulves ir gerai įkaitinkite puodą su aliejumi. 
 Bulvių skustuko pagalba suskuskite bulves plonais griežinėliais ir dėkite į puodą apkepti.
-  Apskrudus traškučiams, išgriebkite ir sudėkite ant sugeriamojo popieriaus nuvarvėti.
 Kol šilti, apibarstykite norimais prieskoniais: bulvių prieskoniais, pipirais, paprika, druska bei džiovintais krapais.
   Autorius: Elinda 
     REKLAMA