• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • šiek tiek cukraus
  • 2 vienetai ridikėlių
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virtas)
  • 6 stiklinės kefyro (riebesnis)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinos rūgšties (ar actas)
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 300 gramų burokėlių (jauni, su lapais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti supjaustyti burokėliai išverčiami mažame kiekyje parūgštinto vandens.
    Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, o agurkai juostelėmis (be sėklų).
    Kefyras, sumaišius su grietine, išplakamas mediniu šaukštu, sudedamas susmulkintas kiaušinis, žalumynai ir viskas sumaišoma su virtais burokėliais.
    Palaikoma šaltai, kad atvėstų.
    Skanaus.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • šiek tiek cukraus
  • 2 vienetai ridikėlių
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virtas)
  • 6 stiklinės kefyro (riebesnis)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinos rūgšties (ar actas)
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 300 gramų burokėlių (jauni, su lapais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti supjaustyti burokėliai išverčiami mažame kiekyje parūgštinto vandens.
    Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, o agurkai juostelėmis (be sėklų).
    Kefyras, sumaišius su grietine, išplakamas mediniu šaukštu, sudedamas susmulkintas kiaušinis, žalumynai ir viskas sumaišoma su virtais burokėliais.
    Palaikoma šaltai, kad atvėstų.
    Skanaus.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų