Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- šiek tiek cukraus
- 2 vienetai ridikėlių
- 1 vienetas kiaušinių (kietai virtas)
- 6 stiklinės kefyro (riebesnis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek citrinos rūgšties (ar actas)
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 300 gramų burokėlių (jauni, su lapais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauti supjaustyti burokėliai išverčiami mažame kiekyje parūgštinto vandens.
Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, o agurkai juostelėmis (be sėklų).
Kefyras, sumaišius su grietine, išplakamas mediniu šaukštu, sudedamas susmulkintas kiaušinis, žalumynai ir viskas sumaišoma su virtais burokėliais.
Palaikoma šaltai, kad atvėstų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- šiek tiek cukraus
- 2 vienetai ridikėlių
- 1 vienetas kiaušinių (kietai virtas)
- 6 stiklinės kefyro (riebesnis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek citrinos rūgšties (ar actas)
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 300 gramų burokėlių (jauni, su lapais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauti supjaustyti burokėliai išverčiami mažame kiekyje parūgštinto vandens.
Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, o agurkai juostelėmis (be sėklų).
Kefyras, sumaišius su grietine, išplakamas mediniu šaukštu, sudedamas susmulkintas kiaušinis, žalumynai ir viskas sumaišoma su virtais burokėliais.
Palaikoma šaltai, kad atvėstų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą