Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų abrikosų (džiovinti)
  • šiek tiek citrinų (žievelės)
  • 2 gramai juodųjų pipirų (grūsti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 100 gramų morkų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 100 gramų slyvų (džiovintos)
  • 100 gramų svogūnų
  • 1 vienetas triušienos (jaunas triušis)
  • 300 mililitrų obuolių sulčių
  • 15 gramų druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 120 mililitrų sultinio (daržovių)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Triušį sukarpykite į 6 gabalus, apkepinkite svieste, sudėkite į troškintuvą, pagardinkite druska, grūstais juodaisiais pipirais, supilkite obuolių sultis, daržovių sultinį, sudėkite nuplautus džiovintus abrikosus ir slyvas, morkų ir svogūnų pusiaugriežinėlius, nedidelį gabalėlį citrinos žievelės, laurų lapelius, kvapiuosius pipirus, uždengite dangčiu, užvirinkite ir troškinkite ant mažos ugnies, kol nuo kaulų pradės lengvai skirtis mėsa.
    Triušieną apibarstykite smulkintomis petražolėmis ir sudėkite į dubenį arba lėkštes.
    Patiekite su susidariusiu padažu ir karštomis daržovėmis (pvz., keptomis bulvėmis, ankštinėmis pupelėmis, pakepinta ragaišio riekele, keliais salotlapiais, čiobrelio šakele ir pan.).
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų abrikosų (džiovinti)
  • šiek tiek citrinų (žievelės)
  • 2 gramai juodųjų pipirų (grūsti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 100 gramų morkų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 100 gramų slyvų (džiovintos)
  • 100 gramų svogūnų
  • 1 vienetas triušienos (jaunas triušis)
  • 300 mililitrų obuolių sulčių
  • 15 gramų druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 120 mililitrų sultinio (daržovių)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Triušį sukarpykite į 6 gabalus, apkepinkite svieste, sudėkite į troškintuvą, pagardinkite druska, grūstais juodaisiais pipirais, supilkite obuolių sultis, daržovių sultinį, sudėkite nuplautus džiovintus abrikosus ir slyvas, morkų ir svogūnų pusiaugriežinėlius, nedidelį gabalėlį citrinos žievelės, laurų lapelius, kvapiuosius pipirus, uždengite dangčiu, užvirinkite ir troškinkite ant mažos ugnies, kol nuo kaulų pradės lengvai skirtis mėsa.
    Triušieną apibarstykite smulkintomis petražolėmis ir sudėkite į dubenį arba lėkštes.
    Patiekite su susidariusiu padažu ir karštomis daržovėmis (pvz., keptomis bulvėmis, ankštinėmis pupelėmis, pakepinta ragaišio riekele, keliais salotlapiais, čiobrelio šakele ir pan.).
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų