Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- 1 vienetas paprikų (geltonoji)
- 1 vienetas paprikų (oranžinė)
- 100 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
- 4 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 6 vienetai pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 100 gramų sviesto
- 3 stiklinės pasukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atskirkite baltymus nuo trynių.
Ištirpinkite sviestą ir atvėsinkite.
Sudėkite į sviestą išsijotus miltus, kiaušinių trynius, cukrų, ir viską sumaišykite šluotele.
Palikite tešlą 15-20 minučių pastovėti.
Išplakite atskirai baltymus su žiupsneliu druskos ir su pasukomis įmaišykite į tešlą.
Supjaustykite kubeliais pievagrybius, kiaulienos kumpį bei paprikas.
Pilkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi tešlą, berkite kumpį, pievagrybius, paprikas, krapus ir kepkite lietinius blynus.
Patiekite šiltus su mėgstamu padažu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- šiek tiek krapų (smulkinti)
- 1 vienetas paprikų (geltonoji)
- 1 vienetas paprikų (oranžinė)
- 100 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
- 4 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 6 vienetai pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 100 gramų sviesto
- 3 stiklinės pasukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atskirkite baltymus nuo trynių.
Ištirpinkite sviestą ir atvėsinkite.
Sudėkite į sviestą išsijotus miltus, kiaušinių trynius, cukrų, ir viską sumaišykite šluotele.
Palikite tešlą 15-20 minučių pastovėti.
Išplakite atskirai baltymus su žiupsneliu druskos ir su pasukomis įmaišykite į tešlą.
Supjaustykite kubeliais pievagrybius, kiaulienos kumpį bei paprikas.
Pilkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi tešlą, berkite kumpį, pievagrybius, paprikas, krapus ir kepkite lietinius blynus.
Patiekite šiltus su mėgstamu padažu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą