Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 1 stiklinė lešių
  • 2 vienetai morkų
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas porų
  • 0.5 vieneto salierų (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lęšiai su kubeliais supjaustytomis bulvėmis sudedami į puodą su pasūdytu vandeniu ir verdami.
    Tuo tarpu keptuvėje kepinamos supjaustytos daržovės (morkos, svogūnai, saliero šaknis, poras).
    Baigiant kepti daržoves sudedami kubeliais supjaustyti pomidorai ir patroškinama.
    Baigiant virti bulvėms su lęšiais (nepamiršti įdėti sultinio kubelį), sudedamas į puodą daržovių troškinys ir dar šiek tiek paverdama.
    Įdedama baziliko ir kitų prieskonių, pagal skonį (aš naudojau prieskonių rinkinį skirtą jautienai).
    Galima įpjaustyti kelias dešreles.
    Labai skanu!

Autorius: Indrė

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 1 stiklinė lešių
  • 2 vienetai morkų
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas porų
  • 0.5 vieneto salierų (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 vienetas sultinio (kubelis)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lęšiai su kubeliais supjaustytomis bulvėmis sudedami į puodą su pasūdytu vandeniu ir verdami.
    Tuo tarpu keptuvėje kepinamos supjaustytos daržovės (morkos, svogūnai, saliero šaknis, poras).
    Baigiant kepti daržoves sudedami kubeliais supjaustyti pomidorai ir patroškinama.
    Baigiant virti bulvėms su lęšiais (nepamiršti įdėti sultinio kubelį), sudedamas į puodą daržovių troškinys ir dar šiek tiek paverdama.
    Įdedama baziliko ir kitų prieskonių, pagal skonį (aš naudojau prieskonių rinkinį skirtą jautienai).
    Galima įpjaustyti kelias dešreles.
    Labai skanu!

Autorius: Indrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų