• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai avokadų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudasis)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 1/3 stiklinės sojos padažo
  • 0.5 vieneto pekino kopūstų
  • 4 valgomieji šaukštai sulčių (laimo)
  • 1/3 stiklinės vyno acto (raudonasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avokadus nulupkite, išimkite kauliukus ir susmulkinkite.
    Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
    Susmulkinkite pekino kopūstą ir viską sumaišykite viename dubenyje.
    Viską apšlakstykite laimo sulčių, sojos padažo, raudonojo vyno acto bei cukraus mišiniu.
    Skanaus.

Autorius: Lidija

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai avokadų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudasis)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 1/3 stiklinės sojos padažo
  • 0.5 vieneto pekino kopūstų
  • 4 valgomieji šaukštai sulčių (laimo)
  • 1/3 stiklinės vyno acto (raudonasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avokadus nulupkite, išimkite kauliukus ir susmulkinkite.
    Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
    Susmulkinkite pekino kopūstą ir viską sumaišykite viename dubenyje.
    Viską apšlakstykite laimo sulčių, sojos padažo, raudonojo vyno acto bei cukraus mišiniu.
    Skanaus.

Autorius: Lidija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų