Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 7 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 litras pieno (riebus)
  • 100 gramų kondensuoto pieno (su cukrumi, sutirštintas)
  • 5 vienetai arbatos (žalioji, pakeliuose)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pieną supilti į puodą ir pastatyti ant silpnos ugnies. Įdėti cukrų, pamirkyti žaliosios arbatos pakelius. Pakaitinti, bet neužvirinti. Pakaitinus, nukelti nuo ugnies ir palikti 5-10 min. ataušti.
    Į šiek tiek ataušusį skystį įdėti sutirštintą kondensuotą pieną, išmaišyti, įpilti į kokį indą ir padėti į šaldiklį.
    Kai ledai sustings, supjaustyti gabalais ir suplakti su mikseriu iki kremo konsinstencijos. Tada sudėti atgal į indą ir padėti į šaldiklį 1-2 val.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 7 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 litras pieno (riebus)
  • 100 gramų kondensuoto pieno (su cukrumi, sutirštintas)
  • 5 vienetai arbatos (žalioji, pakeliuose)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pieną supilti į puodą ir pastatyti ant silpnos ugnies. Įdėti cukrų, pamirkyti žaliosios arbatos pakelius. Pakaitinti, bet neužvirinti. Pakaitinus, nukelti nuo ugnies ir palikti 5-10 min. ataušti.
    Į šiek tiek ataušusį skystį įdėti sutirštintą kondensuotą pieną, išmaišyti, įpilti į kokį indą ir padėti į šaldiklį.
    Kai ledai sustings, supjaustyti gabalais ir suplakti su mikseriu iki kremo konsinstencijos. Tada sudėti atgal į indą ir padėti į šaldiklį 1-2 val.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų