Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 7 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 litras pieno (riebus)
- 100 gramų kondensuoto pieno (su cukrumi, sutirštintas)
- 5 vienetai arbatos (žalioji, pakeliuose)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną supilti į puodą ir pastatyti ant silpnos ugnies. Įdėti cukrų, pamirkyti žaliosios arbatos pakelius. Pakaitinti, bet neužvirinti. Pakaitinus, nukelti nuo ugnies ir palikti 5-10 min. ataušti.
Į šiek tiek ataušusį skystį įdėti sutirštintą kondensuotą pieną, išmaišyti, įpilti į kokį indą ir padėti į šaldiklį.
Kai ledai sustings, supjaustyti gabalais ir suplakti su mikseriu iki kremo konsinstencijos. Tada sudėti atgal į indą ir padėti į šaldiklį 1-2 val.
INGREDIENTAI:
- 7 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 litras pieno (riebus)
- 100 gramų kondensuoto pieno (su cukrumi, sutirštintas)
- 5 vienetai arbatos (žalioji, pakeliuose)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną supilti į puodą ir pastatyti ant silpnos ugnies. Įdėti cukrų, pamirkyti žaliosios arbatos pakelius. Pakaitinti, bet neužvirinti. Pakaitinus, nukelti nuo ugnies ir palikti 5-10 min. ataušti.
Į šiek tiek ataušusį skystį įdėti sutirštintą kondensuotą pieną, išmaišyti, įpilti į kokį indą ir padėti į šaldiklį.
Kai ledai sustings, supjaustyti gabalais ir suplakti su mikseriu iki kremo konsinstencijos. Tada sudėti atgal į indą ir padėti į šaldiklį 1-2 val.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą