REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 2 vienetai obuolių (saldūs)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • 400 mililitrų kondensuoto pieno (nesaldintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puode sumaišykite cukrų, sutirštintą (nesaldintą) pieną ir medų.
    Uždėkite puodą ant ugnies ir šildykite, kol cukrus ištirps (neleiskite užvirti).
    Išplakite kiaušinius ir, smarkiai maišant, įmaišykite į karštą pieno masę.
    Tuomet, įnirtingai maišant, pakaitinkite viską dar apie 5 min.
    Nuimkite nuo ugnies ir leiskite visiškai atvėsti.
    Išpjaukite obuolių sėklalizdžius ir supjaustykite nedideliais gabalėliais (galite obuolių ir nelupti, jei norite).
    Į ataušusią masę įmaišykite grietinėlę, vanilinį cukrų bei obuolių gabalėlius.
    Viską supilkite į šalčiui atsparų indą, uždenkite ir padėkit nakčiai į šaldymo kamerą.
    Kitą dieną mėgaukitės gardžiaisiais ledais.
    Prieš patiekiant, ledus dar galima palaistyti medumi.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 2 vienetai obuolių (saldūs)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • 400 mililitrų kondensuoto pieno (nesaldintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puode sumaišykite cukrų, sutirštintą (nesaldintą) pieną ir medų.
    Uždėkite puodą ant ugnies ir šildykite, kol cukrus ištirps (neleiskite užvirti).
    Išplakite kiaušinius ir, smarkiai maišant, įmaišykite į karštą pieno masę.
    Tuomet, įnirtingai maišant, pakaitinkite viską dar apie 5 min.
    Nuimkite nuo ugnies ir leiskite visiškai atvėsti.
    Išpjaukite obuolių sėklalizdžius ir supjaustykite nedideliais gabalėliais (galite obuolių ir nelupti, jei norite).
    Į ataušusią masę įmaišykite grietinėlę, vanilinį cukrų bei obuolių gabalėlius.
    Viską supilkite į šalčiui atsparų indą, uždenkite ir padėkit nakčiai į šaldymo kamerą.
    Kitą dieną mėgaukitės gardžiaisiais ledais.
    Prieš patiekiant, ledus dar galima palaistyti medumi.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų