Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 800 mililitrų pieno
  • 500 gramų sūris
  • 300 gramų grybų (virti)
  • 250 gramų lazanijos lakštų
  • 200 gramų sviesto 82%
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 3 arbatiniai šaukšteliai miltai
  • 2 skiltelės česnakų
  • 3 žiupsneliai bazilikų
  • 2 žiupsneliai druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 800 mililitrų pieno
  • 500 gramų sūris
  • 300 gramų grybų (virti)
  • 250 gramų lazanijos lakštų
  • 200 gramų sviesto 82%
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 3 arbatiniai šaukšteliai miltai
  • 2 skiltelės česnakų
  • 3 žiupsneliai bazilikų
  • 2 žiupsneliai druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas, svogūnus supjaustau ir apkepu 50 gr sviesto. Vėliau įspaudžiu česnaką, dedu smulkintus grybus (saują grybų palieku viršui). Įpilu 100 ml vandens, pridedu pomidorų padažo, druskos ir dar viską troškinu apie 15 minučių.
  2. Kitam padažui 100 gr sviesto apkepu miltus ir pilu pieną. Jei būna gumulėlių, išplaku plaktuvu ir skaninu baziliku.
  3. Lazanijos lakštus apveru apie 4 minutes.
  4. Į sviestu išteptą indą dedu eilę lazanijos lakštų, eilę balto padažo, eilę grybų padažo ir užkloju sūrio riekelėmis, taip dedu 4 - 5 eiles priklauso nuo indo dydžio. Viršų kloju sūriu ir kepu apie 30 minučių, 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje. Skanaus.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų