Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kalakutienos krūtinėlių
  • Marinatui:
  • 3 vienetai citrinų
  • 100 mililitrų baltojo vyno
  • 2 skiltelės česnakų
  • 5 vienetai laurų lapų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • 0.5 žiupsnelio druskos
  • 0.5 žiupsnelio pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kalakutienos krūtinėlių
  • Marinatui:
  • 3 vienetai citrinų
  • 100 mililitrų baltojo vyno
  • 2 skiltelės česnakų
  • 5 vienetai laurų lapų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • 0.5 žiupsnelio druskos
  • 0.5 žiupsnelio pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutieną pjaustykite stambokais kubeliais.
  2. Paruoškite marinatą: visus jam skirtus produktus sumaišykite. Marinatu užpilkite kalakutieną ir mažiausiai 2 valandas palaikykite šaldytuve.
  3. Ant vidutinio karštumo žarijų kepkite, kol gražiai apskrus, retkarčiais pavartydami ir apšlakstydami marinato likučiais.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų