• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės miltai
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 vienetai sausainių
  • Įdarui:
  • 300 gramų varškės
  • 100 gramų grietinės
  • 50 gramų cukraus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės miltai
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 vienetai sausainių
  • Įdarui:
  • 300 gramų varškės
  • 100 gramų grietinės
  • 50 gramų cukraus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošti biskvitą:
    Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi, baltymus išplakti su žiupsneliu druskos.
    Į trynių masę supilti aliejų ir vėl išmaišyti.
    Atsargiai įmaišyti baltymus ir miltus.
    Tešlą pilti į didelę stačiakampę kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti 170 C apie 10 - 12 minučių - neperkepti!
  2. Įdaras:
    Varškę sutrinti su grietine ir cukrumi (priklausomai nuo varškės riebumo, grietinės gali prireikti mažiau ar truputį daugiau), galima įtarkuoti citrinos žievelės.
  3. Išepusį biskvitą apdengti rankšluostėliu ir susukti.
    Kai atvės, aptepti kremu ir vėl susukti. Apiberti sausainių trupiniais.
    Skanaus! :)

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų