Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų pieno
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 50 gramų kiaulės lašinių (švieži)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek riebalai
  • šiek tiek džiūvesėlių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų pieno
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 50 gramų kiaulės lašinių (švieži)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek riebalai
  • šiek tiek džiūvesėlių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskuskite, sutarkuokite ir užplikykite verdančiu pienu.
  2. Smulkiai supjaustytus lašinukus ir svogūną pakepinkite.
    Viską sudėkite į tarkius ir gerai išmaišykite.
  3. Skardą ištepkite riebalais, pabarstykite džiuvėsėliais ir supilkite paruoštą masę.
    Kugelį kepkite karštoje, maždaug 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 valandą. Kugelį uždenkite folija, kad jis nedžiūtų ir tik kepimo pabaigoje atidenkite, kad apskrustų.
    Valgyti su lašinukais, paspirgintais su svogūnu ir grietine.

Autorius: Augustė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų