Šis patiekalas yra labai aktualus ypač krizės laikais, kai visi priversti taupyti, o norime valgyti skaniai. Galima naudoti ir kitas turimas mėsos rūšis.
Turimą mėsą sumalti mėsmale, sudėti likusius ingredientus, smulkiai supjausčius, gerai išmaišyti, įdėti pipirų ir druskos kelis šaukštelius, papildomai galima įdėti grybų.
Dėti į kepimo indą išteptą aliejumi, gerai suspausti, uždengti folija ir kepti 1h 30 min 220c ir atidengus foliją, kol apskrus išorė. Palikti atvėsti ir tada pjaustyti.
Galima valgyti karštą ar šaltą, toks pats skanus, atlikus galima supjaustyti riekelėm ir įdėti į šaldymo kamerą, o vėliau susmulkinus atšildžius pasigaminti padažą makaronams ar sriubą.
Autorius: monika
INGREDIENTAI:
4 česnakų
1 stiklinė grikių (virti)
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai morkų
šiek tiek petražolių
2 vienetai svogūnų
200 gramų kiaulės lašinių
200 gramų kiaulės faršo
100 gramų vištos filė
2 vienetai kiaušinių
0.5 stiklinės kvietinių miltų
4 vienetai batono (išmyrkyto piene riekės)
2 vienetai dešrelių (parūkytos)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šis patiekalas yra labai aktualus ypač krizės laikais, kai visi priversti taupyti, o norime valgyti skaniai. Galima naudoti ir kitas turimas mėsos rūšis.
Turimą mėsą sumalti mėsmale, sudėti likusius ingredientus, smulkiai supjausčius, gerai išmaišyti, įdėti pipirų ir druskos kelis šaukštelius, papildomai galima įdėti grybų.
Dėti į kepimo indą išteptą aliejumi, gerai suspausti, uždengti folija ir kepti 1h 30 min 220c ir atidengus foliją, kol apskrus išorė. Palikti atvėsti ir tada pjaustyti.
Galima valgyti karštą ar šaltą, toks pats skanus, atlikus galima supjaustyti riekelėm ir įdėti į šaldymo kamerą, o vėliau susmulkinus atšildžius pasigaminti padažą makaronams ar sriubą.