Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis krevečių (tigrinės, be kevalo)
  • 400 gramų šparagų (gali būti šaldyti)
  • 100 gramų ryžių (laukiniai)
  • 100 gramų sviesto
  • 50 gramų špinatų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis krevečių (tigrinės, be kevalo)
  • 400 gramų šparagų (gali būti šaldyti)
  • 100 gramų ryžių (laukiniai)
  • 100 gramų sviesto
  • 50 gramų špinatų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą atšildome iki kambario temperatūros, kad būtų minkštas.
  2. Sutriname česnaką, dedame druskos, pipirų, petražolių ir maišome su minkštu sviestu.
  3. Kepame keptuvėje kartu su šaldytomis krevetėmis.
  4. Ant garų troškiname šparagus ir špinatus.
  5. Išverdame laukinius ryžius ir sumaišome su ant garų virtais šparagais ir špinatais. Ant viršaus sudedame krevetes su česnakiniu sviestu.

Autorius: Karolina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų