Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas ananasų (konservuoti, skardinė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 vieneto kukurūzų (konservuoti, skardinė)
  • 1 sauja petražolių
  • 100 gramų ryžių (virti)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 2 vienetai kiaušinių (kietai virit)
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 500 gramų krevečių be kevalo (šaldytos)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krevetes nuploviau, sudėjau į keptuvę, išgarinau vandenį ir pakepinau apie 5 min. su sviestu.
    Ananasų griežinėlius susmulkinau į kubelius, nuluptą svogūną supjausčiau pusžiedžiais, susmulkinau petražoles.
    Virtus ryžius sumaišiau su pakepintomis krevetėmis, ananasais, svogūnu, petražolėmis, nusunktais kukurūzais, susmulkintais kiaušiniais, alyvuogių aliejumi, citrinų sultimis, 3 šaukštais nuo konservuotų anansų likusio skysčio, druska bei pipirais.
    Gaunasi labai skanios salotos.
    Gero apetito!

Autorius: Arvydas

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas ananasų (konservuoti, skardinė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 vieneto kukurūzų (konservuoti, skardinė)
  • 1 sauja petražolių
  • 100 gramų ryžių (virti)
  • 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
  • 2 vienetai kiaušinių (kietai virit)
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 500 gramų krevečių be kevalo (šaldytos)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krevetes nuploviau, sudėjau į keptuvę, išgarinau vandenį ir pakepinau apie 5 min. su sviestu.
    Ananasų griežinėlius susmulkinau į kubelius, nuluptą svogūną supjausčiau pusžiedžiais, susmulkinau petražoles.
    Virtus ryžius sumaišiau su pakepintomis krevetėmis, ananasais, svogūnu, petražolėmis, nusunktais kukurūzais, susmulkintais kiaušiniais, alyvuogių aliejumi, citrinų sultimis, 3 šaukštais nuo konservuotų anansų likusio skysčio, druska bei pipirais.
    Gaunasi labai skanios salotos.
    Gero apetito!

Autorius: Arvydas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų