Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas ananasų (konservuoti, skardinė)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 vieneto kukurūzų (konservuoti, skardinė)
- 1 sauja petražolių
- 100 gramų ryžių (virti)
- 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
- 2 vienetai kiaušinių (kietai virit)
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 500 gramų krevečių be kevalo (šaldytos)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krevetes nuploviau, sudėjau į keptuvę, išgarinau vandenį ir pakepinau apie 5 min. su sviestu.
Ananasų griežinėlius susmulkinau į kubelius, nuluptą svogūną supjausčiau pusžiedžiais, susmulkinau petražoles.
Virtus ryžius sumaišiau su pakepintomis krevetėmis, ananasais, svogūnu, petražolėmis, nusunktais kukurūzais, susmulkintais kiaušiniais, alyvuogių aliejumi, citrinų sultimis, 3 šaukštais nuo konservuotų anansų likusio skysčio, druska bei pipirais.
Gaunasi labai skanios salotos.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas ananasų (konservuoti, skardinė)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 vieneto kukurūzų (konservuoti, skardinė)
- 1 sauja petražolių
- 100 gramų ryžių (virti)
- 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
- 2 vienetai kiaušinių (kietai virit)
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 500 gramų krevečių be kevalo (šaldytos)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krevetes nuploviau, sudėjau į keptuvę, išgarinau vandenį ir pakepinau apie 5 min. su sviestu.
Ananasų griežinėlius susmulkinau į kubelius, nuluptą svogūną supjausčiau pusžiedžiais, susmulkinau petražoles.
Virtus ryžius sumaišiau su pakepintomis krevetėmis, ananasais, svogūnu, petražolėmis, nusunktais kukurūzais, susmulkintais kiaušiniais, alyvuogių aliejumi, citrinų sultimis, 3 šaukštais nuo konservuotų anansų likusio skysčio, druska bei pipirais.
Gaunasi labai skanios salotos.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą