• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių
  • 500 gramų grybų (miško ar pievagrybiai)
  • 750 mililitrų sulčių (vištienos ar daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus permalti per mėsmalę.
    Svogūnus smulkiai supjaustyti ir kartu su grybų mase pakepinti 10 minučių, vis pamaišant.
    Po to suberti miltus ir gerai išmaišyti.
    Šią masę sudėkite į užvirintą sultinį ir virkite apie 10 minučių. Įmaišykite prieskonių.
    Supilkite grietinėlę, o kai užvirs, nukelkite nuo ugnies.
    Prieš patiekiant, pridėkite smulkiai pjaustytų kiaušinių ir smulkiai supjaustytus žalumynus.
    Gero apetito!

Autorius: Germantė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių
  • 500 gramų grybų (miško ar pievagrybiai)
  • 750 mililitrų sulčių (vištienos ar daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus permalti per mėsmalę.
    Svogūnus smulkiai supjaustyti ir kartu su grybų mase pakepinti 10 minučių, vis pamaišant.
    Po to suberti miltus ir gerai išmaišyti.
    Šią masę sudėkite į užvirintą sultinį ir virkite apie 10 minučių. Įmaišykite prieskonių.
    Supilkite grietinėlę, o kai užvirs, nukelkite nuo ugnies.
    Prieš patiekiant, pridėkite smulkiai pjaustytų kiaušinių ir smulkiai supjaustytus žalumynus.
    Gero apetito!

Autorius: Germantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų