Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių (virti)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 200 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų grybų (miško ar pievagrybiai)
- 750 mililitrų sulčių (vištienos ar daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus permalti per mėsmalę.
Svogūnus smulkiai supjaustyti ir kartu su grybų mase pakepinti 10 minučių, vis pamaišant.
Po to suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Šią masę sudėkite į užvirintą sultinį ir virkite apie 10 minučių. Įmaišykite prieskonių.
Supilkite grietinėlę, o kai užvirs, nukelkite nuo ugnies.
Prieš patiekiant, pridėkite smulkiai pjaustytų kiaušinių ir smulkiai supjaustytus žalumynus.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių (virti)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 200 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių
- 500 gramų grybų (miško ar pievagrybiai)
- 750 mililitrų sulčių (vištienos ar daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus permalti per mėsmalę.
Svogūnus smulkiai supjaustyti ir kartu su grybų mase pakepinti 10 minučių, vis pamaišant.
Po to suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Šią masę sudėkite į užvirintą sultinį ir virkite apie 10 minučių. Įmaišykite prieskonių.
Supilkite grietinėlę, o kai užvirs, nukelkite nuo ugnies.
Prieš patiekiant, pridėkite smulkiai pjaustytų kiaušinių ir smulkiai supjaustytus žalumynus.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą