Grybus permalti per mėsmalę. Svogūnus smulkiai supjaustyti ir kartu su grybų mase pakepinti 10 minučių, vis pamaišant. Po to suberti miltus ir gerai išmaišyti. Šią masę sudėkite į užvirintą sultinį ir virkite apie 10 minučių. Įmaišykite prieskonių. Supilkite grietinėlę, o kai užvirs, nukelkite nuo ugnies. Prieš patiekiant, pridėkite smulkiai pjaustytų kiaušinių ir smulkiai supjaustytus žalumynus. Gero apetito!
Autorius: Germantė
INGREDIENTAI:
šiek tiek petražolių
2 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių (virti)
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
200 mililitrų grietinėlės
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek prieskonių
500 gramų grybų (miško ar pievagrybiai)
750 mililitrų sulčių (vištienos ar daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus permalti per mėsmalę. Svogūnus smulkiai supjaustyti ir kartu su grybų mase pakepinti 10 minučių, vis pamaišant. Po to suberti miltus ir gerai išmaišyti. Šią masę sudėkite į užvirintą sultinį ir virkite apie 10 minučių. Įmaišykite prieskonių. Supilkite grietinėlę, o kai užvirs, nukelkite nuo ugnies. Prieš patiekiant, pridėkite smulkiai pjaustytų kiaušinių ir smulkiai supjaustytus žalumynus. Gero apetito!