Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų krabų lazdelių ( (ar krabų mėsa))
  • 150 gramų sūris (fermentinis)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek prieskonių
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų krabų lazdelių ( (ar krabų mėsa))
  • 150 gramų sūris (fermentinis)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek prieskonių
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krabų lazdeles ar mėsą susmulkinti mažais kubeliais. Fermentinį sūrį - sutarkuoti.
  2. Česnako skilteles smulkiai supjaustyti arba išspausti. Pagardinti prieskoniais, sudėti kiaušinius, majonezą ir viską gerai išmaišyti. Palikti keletui valandų ar visai nakčiai.
  3. Padaryti norimo dydžio kotletukus, apvolioti džiūvėsėliuose(galima ir miltuose) ir kepti aliejuje ant lengvos ugnies. Skanauti su daržovėmis, mėgstamu padažu ar šiaip su kuo mėgstama.

    Skanaus!!!Ypač skanūs karšti!!!

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų