Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
  • 140 gramų cukraus
  • 50 gramų migdolų (malti)
  • 50 gramų migdolų (riekelės)
  • 600 gramų vyšnių (šviežios arba šaldytos)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atšildykite šaldytas vyšnias.

    Išmaišykite kambario temperatūros svistą su cukrumi iki purios masės. Įmuškite po vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite. Supilkite išsijotus miltus, druską, kepimo miltelius ir maltus migdolus.

    Į sviestu išteptą kepimo formą sukrėskite tešlą. Ant jos suberkite vyšnias, o ant viršaus suberkite migdolų riekeles.

    Kepkite pyragą 180°C karštumo orkaitėje, vidurinėje lentynoje, 45 – 55 min. Iškepusį pyragą atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.

    Skanaus!!!

Autorius: Kotryna Stank.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
  • 140 gramų cukraus
  • 50 gramų migdolų (malti)
  • 50 gramų migdolų (riekelės)
  • 600 gramų vyšnių (šviežios arba šaldytos)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atšildykite šaldytas vyšnias.

    Išmaišykite kambario temperatūros svistą su cukrumi iki purios masės. Įmuškite po vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite. Supilkite išsijotus miltus, druską, kepimo miltelius ir maltus migdolus.

    Į sviestu išteptą kepimo formą sukrėskite tešlą. Ant jos suberkite vyšnias, o ant viršaus suberkite migdolų riekeles.

    Kepkite pyragą 180°C karštumo orkaitėje, vidurinėje lentynoje, 45 – 55 min. Iškepusį pyragą atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.

    Skanaus!!!

Autorius: Kotryna Stank.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų