REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 750 gramų mesos (malta)
  • 1 žiupsnelis prieskonių (mėsai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 saujelė salierų (šaknis (sutarkuota, džiovinta))
  • 1 sauja manų kruopų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 750 gramų mesos (malta)
  • 1 žiupsnelis prieskonių (mėsai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 saujelė salierų (šaknis (sutarkuota, džiovinta))
  • 1 sauja manų kruopų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 9

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morką ir saliero šaknį sutarkuoti su burokine tarka.
  2. Svogūną smulkiai supjaustyti ir kartu su morka ir salieru apkepti.
  3. Sudėti į faršą. Įberti prieskonių ir druskos su pipirais, įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
  4. Suformuoti kotletukus, sudėti juos ant kepimo popieriaus ir kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min., kol apskrus.
  5. Patiekti su bulvių piure, paskaninta su špinatais ir krapais.

    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų