REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kopūstų (nedidelis)
  • 1 vienetas kopūstų (nedidelis, žiedinis)
  • 20 vienetų kopūstų (Briuselio)
  • 5 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 1 citrinų (sultys)
  • 1 svogūnų (nemažas)
  • 1 stiklinė grietinės
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kopūstų (nedidelis)
  • 1 vienetas kopūstų (nedidelis, žiedinis)
  • 20 vienetų kopūstų (Briuselio)
  • 5 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 1 citrinų (sultys)
  • 1 svogūnų (nemažas)
  • 1 stiklinė grietinės
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkintus žiedinius kopūstus, Briuselio kopūstus ir stambiai supjaustytą kopūstą išverdame pasūdytame vandenyje 10 - 15 min. Keptuvėje ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir apkepkite kopūstus. Apkeptus kopūstus sudėkite į puodą. Po to ištirpinkite likusį sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, pipirų, truputį pakepkite, suberkite miltus, supilkite citrinos sultis. Tada įpilkite 2 stiklines nuoviro, supilkite grietinę ir užvirkite. Jei trūksta druskos galite dar pasūdyti. Padažą pilkite į puodą ant kopūstų, pabarstykite krapais ir dar patroškinkite apie 10 min. Valgykite su bulvėmis ar duona.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų