Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 5 kilogramai kopūstų
- 1 kilogramas morkų
- 250 mililitrų acto
- 500 mililitrų pomidorų padažo
- 3 valgomieji šaukštai druskos
- 250 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti.
Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti.
Viską supilti į su morkomis sumaišytus kopūstus. Išmaišyti, išminkyti viską ir palikti per naktį pastovėti.
Prieš dedant virti įmaišyti pomidorų padažą.
Virti tol, kol suminkštės kopūstai.
Dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Atvėsus laikyti šaltai ir šia mišraine galėsite mėgautis visus metus.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 5 kilogramai kopūstų
- 1 kilogramas morkų
- 250 mililitrų acto
- 500 mililitrų pomidorų padažo
- 3 valgomieji šaukštai druskos
- 250 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstą smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti.
Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti.
Viską supilti į su morkomis sumaišytus kopūstus. Išmaišyti, išminkyti viską ir palikti per naktį pastovėti.
Prieš dedant virti įmaišyti pomidorų padažą.
Virti tol, kol suminkštės kopūstai.
Dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Atvėsus laikyti šaltai ir šia mišraine galėsite mėgautis visus metus.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą