Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas česnakų (granulės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 350 gramų špinatų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė džiūvesėlių
  • 150 gramų pievagrybių
  • 3/4 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai žalumynų (smulkinti)
  • 200 gramų sūris (čederio)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, 0,75 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio druskos bei miltų suminkyti tešlą.
    Špinatus apvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir atvėsinti.
    Atvėsusius špinatus susmulkinti ir sumaišyti su smulkintais pievagrybiais, tarkuotu sūriu, žalumynais, česnako granulėmis, pakepintais susmulkintais svogūnais, druska bei pipirais.
    Gautu įdaru įdaryti plonai iškočiotos tešlos blynelius ir suformuoti koldūnus.
    Koldūnus virti apie 15 min. pasūdytame vandenyje.
    Padažui ištirpinti sviestą, supilti džiūvėsėlius, paskaninti druska ir pakaitinti keletą min., kol padažas sutirštėja.
    Patiekti šiltus su sviesto ir džiūvėsėlių padažu.
    Skanaus!

Autorius: Aurelija

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas česnakų (granulės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 350 gramų špinatų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė džiūvesėlių
  • 150 gramų pievagrybių
  • 3/4 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai žalumynų (smulkinti)
  • 200 gramų sūris (čederio)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, 0,75 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio druskos bei miltų suminkyti tešlą.
    Špinatus apvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir atvėsinti.
    Atvėsusius špinatus susmulkinti ir sumaišyti su smulkintais pievagrybiais, tarkuotu sūriu, žalumynais, česnako granulėmis, pakepintais susmulkintais svogūnais, druska bei pipirais.
    Gautu įdaru įdaryti plonai iškočiotos tešlos blynelius ir suformuoti koldūnus.
    Koldūnus virti apie 15 min. pasūdytame vandenyje.
    Padažui ištirpinti sviestą, supilti džiūvėsėlius, paskaninti druska ir pakaitinti keletą min., kol padažas sutirštėja.
    Patiekti šiltus su sviesto ir džiūvėsėlių padažu.
    Skanaus!

Autorius: Aurelija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų