Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 500 gramų špinatų (švieži/šaldyti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 25 gramai sviesto
- 75 gramai sūris (Čederio, tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš kiaušinių, vandens, šiek tiek druskos ir miltų užminkyti tešlą.
Špinatus apie 10 min. pavirti pasūdytame vandenyje/ nusunkti ir užpylus šalt vandeniu palikti atvėsti.
Ištirpinti keptuvėje sviestą, sudėti susmulkintus špinatus, česnaką ir pakepinti apie 5 min.
Pakepintus špinatus sumaišyti su sūriu bei druska.
Plonai iškočioti tešlą ir išspausti apskritus blynelius.
Ant kiekvieno blynelio dėti 1,5-2 šaukštelius įdaro ir suformuoti koldūnus.
Virti apie 2 min. verdančiame pasūdytame vandenyje.
Patiekti su sviestu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 500 gramų špinatų (švieži/šaldyti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- 25 gramai sviesto
- 75 gramai sūris (Čederio, tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš kiaušinių, vandens, šiek tiek druskos ir miltų užminkyti tešlą.
Špinatus apie 10 min. pavirti pasūdytame vandenyje/ nusunkti ir užpylus šalt vandeniu palikti atvėsti.
Ištirpinti keptuvėje sviestą, sudėti susmulkintus špinatus, česnaką ir pakepinti apie 5 min.
Pakepintus špinatus sumaišyti su sūriu bei druska.
Plonai iškočioti tešlą ir išspausti apskritus blynelius.
Ant kiekvieno blynelio dėti 1,5-2 šaukštelius įdaro ir suformuoti koldūnus.
Virti apie 2 min. verdančiame pasūdytame vandenyje.
Patiekti su sviestu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą