Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų kiaulės faršo
- 4 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Prieš gaminant džiovintus baravykus reikia bent porai valandų užmerkti vandenyje.
Susmulkiname svogūnus ir išmirkintus baravykus.
Juos sudedame į dubenį su kiaulienos faršu, viską paskaniname druska bei pipirais ir išmaišome. Įdaras jau paruoštas.
O dabar miltus sumaišome su žiupsneliu druskos ir įpylę vandens minkome, kol gaunasi vientisa masė.
Štai ir viskas paruošta, belieka suformuoti koldūnus.
Kočiojame tešlą, kad ji būtų nei per stora, nei per plona, ir, išspaudę apskritimus, į jų vidurį dedame įdarą.
Galiausiai formuojame koldūnus.
Užverdame vandenį, įmetame žiupsnelį druskos ir sudedame koldūnus.
Kai užvirs, verdame apie penkiolika minučių.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų kiaulės faršo
- 4 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Prieš gaminant džiovintus baravykus reikia bent porai valandų užmerkti vandenyje.
Susmulkiname svogūnus ir išmirkintus baravykus.
Juos sudedame į dubenį su kiaulienos faršu, viską paskaniname druska bei pipirais ir išmaišome. Įdaras jau paruoštas.
O dabar miltus sumaišome su žiupsneliu druskos ir įpylę vandens minkome, kol gaunasi vientisa masė.
Štai ir viskas paruošta, belieka suformuoti koldūnus.
Kočiojame tešlą, kad ji būtų nei per stora, nei per plona, ir, išspaudę apskritimus, į jų vidurį dedame įdarą.
Galiausiai formuojame koldūnus.
Užverdame vandenį, įmetame žiupsnelį druskos ir sudedame koldūnus.
Kai užvirs, verdame apie penkiolika minučių.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą