Įmušame į dubenį kiaušinius, supilame vandenį, įberiame šiek tiek druskos, suberiame miltus ir suminkome tešlą. Dešreles supjaustome nedideliais gabaliukais. Tešlą plonai iškočiojame, išspaudžiame blynelius, ant kiekvieno jų dedame po gabaliuką dešrelės ir sulipiname tešlos kraštelius. Suformuotus koldūnus verdame pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai pakyla į paviršių. Patiekiame su mėgstamu padažu. Skanaus!
Autorius: Olga
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
5 vienetai dešrelių (pieniškos, paukštienos)
0.5 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įmušame į dubenį kiaušinius, supilame vandenį, įberiame šiek tiek druskos, suberiame miltus ir suminkome tešlą. Dešreles supjaustome nedideliais gabaliukais. Tešlą plonai iškočiojame, išspaudžiame blynelius, ant kiekvieno jų dedame po gabaliuką dešrelės ir sulipiname tešlos kraštelius. Suformuotus koldūnus verdame pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai pakyla į paviršių. Patiekiame su mėgstamu padažu. Skanaus!