REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 150 gramų kopūstų (rauginti)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš vandens, 0,75 šaukštelio druskos bei miltų užminkykite koldūnų tešlą.
    Užminkytą tešlą atidėkite į šoną.
    Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir sutrinkite košę.
    2 svogūnus smulkiai supjaustykite kubeliais ir pakepinkite saulėgrąžų aliejuje.
    Kopūstus nusunkite, nuplaukite, dar pasmulkinkite, sudėkite į keptuvę su svogūnais ir pakepinkite apie 10 min. virš mažos ugnies.
    Bulvių košę sumaišykite su kopūstais bei svogūnais ir įdarykite plonai iškočiotos tešlos blynelius.
    Suformuotus koldūnus išvirkite pasūdytame vandenyje.
    Likusius 2 svogūnus pakepinkite su aliejumi ir sudėkite ant virtų koldūnų.
    Skanaus.

Autorius: Jadvyga

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 150 gramų kopūstų (rauginti)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš vandens, 0,75 šaukštelio druskos bei miltų užminkykite koldūnų tešlą.
    Užminkytą tešlą atidėkite į šoną.
    Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir sutrinkite košę.
    2 svogūnus smulkiai supjaustykite kubeliais ir pakepinkite saulėgrąžų aliejuje.
    Kopūstus nusunkite, nuplaukite, dar pasmulkinkite, sudėkite į keptuvę su svogūnais ir pakepinkite apie 10 min. virš mažos ugnies.
    Bulvių košę sumaišykite su kopūstais bei svogūnais ir įdarykite plonai iškočiotos tešlos blynelius.
    Suformuotus koldūnus išvirkite pasūdytame vandenyje.
    Likusius 2 svogūnus pakepinkite su aliejumi ir sudėkite ant virtų koldūnų.
    Skanaus.

Autorius: Jadvyga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų