Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- 150 gramų kopūstų (rauginti)
- 4 vienetai svogūnų
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš vandens, 0,75 šaukštelio druskos bei miltų užminkykite koldūnų tešlą.
Užminkytą tešlą atidėkite į šoną.
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir sutrinkite košę.
2 svogūnus smulkiai supjaustykite kubeliais ir pakepinkite saulėgrąžų aliejuje.
Kopūstus nusunkite, nuplaukite, dar pasmulkinkite, sudėkite į keptuvę su svogūnais ir pakepinkite apie 10 min. virš mažos ugnies.
Bulvių košę sumaišykite su kopūstais bei svogūnais ir įdarykite plonai iškočiotos tešlos blynelius.
Suformuotus koldūnus išvirkite pasūdytame vandenyje.
Likusius 2 svogūnus pakepinkite su aliejumi ir sudėkite ant virtų koldūnų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- 150 gramų kopūstų (rauginti)
- 4 vienetai svogūnų
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš vandens, 0,75 šaukštelio druskos bei miltų užminkykite koldūnų tešlą.
Užminkytą tešlą atidėkite į šoną.
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir sutrinkite košę.
2 svogūnus smulkiai supjaustykite kubeliais ir pakepinkite saulėgrąžų aliejuje.
Kopūstus nusunkite, nuplaukite, dar pasmulkinkite, sudėkite į keptuvę su svogūnais ir pakepinkite apie 10 min. virš mažos ugnies.
Bulvių košę sumaišykite su kopūstais bei svogūnais ir įdarykite plonai iškočiotos tešlos blynelius.
Suformuotus koldūnus išvirkite pasūdytame vandenyje.
Likusius 2 svogūnus pakepinkite su aliejumi ir sudėkite ant virtų koldūnų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą