Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 8 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 200 mililitrų vandens
- šiek tiek kiaulės šoninės (spirgučiai)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui bulves nulupame, sutarkuojame ir tarkius nusunkiame.
Į juos dedame druską, pipirus ir spirgučius.
Tada darome koldūnų masę. Ją suminkome iš kiaušinių, vandens ir miltų.
Tada iškočiojame ir formuojame koldūnus.
Į vidų dedame paruoštą įdarą.
Verdame pasūdytame vandenyje apie 30 minučių.
Valgome su spirgučiais ir grietine.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 8 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 stiklinės kvietinių miltų
- 200 mililitrų vandens
- šiek tiek kiaulės šoninės (spirgučiai)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui bulves nulupame, sutarkuojame ir tarkius nusunkiame.
Į juos dedame druską, pipirus ir spirgučius.
Tada darome koldūnų masę. Ją suminkome iš kiaušinių, vandens ir miltų.
Tada iškočiojame ir formuojame koldūnus.
Į vidų dedame paruoštą įdarą.
Verdame pasūdytame vandenyje apie 30 minučių.
Valgome su spirgučiais ir grietine.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą