Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.20 15:15 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 100 mililitrų apelsinų sulčių (šviežios)
- 25 mililitrai sirupo („Monin“ braškinis)
- šiek tiek ledukų
- 40 mililitrų brendžio (Torres 10)
- 50 mililitrų vermuto (Martini bianco)
- 10 mililitrų aperatyvo (Campari)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į kokteilinę pilame brendį, sirupą, Martini, tuomet Campari ir apelsinų sultis.
Viską gerai išplakame.
Į taures dedame ledukų, supilstome kokteilį, dedame šiaudelius, o taurės kraštą galima puošti šviežia braške.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 100 mililitrų apelsinų sulčių (šviežios)
- 25 mililitrai sirupo („Monin“ braškinis)
- šiek tiek ledukų
- 40 mililitrų brendžio (Torres 10)
- 50 mililitrų vermuto (Martini bianco)
- 10 mililitrų aperatyvo (Campari)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į kokteilinę pilame brendį, sirupą, Martini, tuomet Campari ir apelsinų sultis.
Viską gerai išplakame.
Į taures dedame ledukų, supilstome kokteilį, dedame šiaudelius, o taurės kraštą galima puošti šviežia braške.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą