Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 mililitrų apelsinų sulčių (šviežios)
  • 25 mililitrai sirupo („Monin“ braškinis)
  • šiek tiek ledukų
  • 40 mililitrų brendžio (Torres 10)
  • 50 mililitrų vermuto (Martini bianco)
  • 10 mililitrų aperatyvo (Campari)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į kokteilinę pilame brendį, sirupą, Martini, tuomet Campari ir apelsinų sultis.
    Viską gerai išplakame.
    Į taures dedame ledukų, supilstome kokteilį, dedame šiaudelius, o taurės kraštą galima puošti šviežia braške.
    Skanaus.

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • 100 mililitrų apelsinų sulčių (šviežios)
  • 25 mililitrai sirupo („Monin“ braškinis)
  • šiek tiek ledukų
  • 40 mililitrų brendžio (Torres 10)
  • 50 mililitrų vermuto (Martini bianco)
  • 10 mililitrų aperatyvo (Campari)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į kokteilinę pilame brendį, sirupą, Martini, tuomet Campari ir apelsinų sultis.
    Viską gerai išplakame.
    Į taures dedame ledukų, supilstome kokteilį, dedame šiaudelius, o taurės kraštą galima puošti šviežia braške.
    Skanaus.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų