Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 150 gramų cukraus
  • 400 gramų grietinėlės (35 proc. riebumo)
  • 200 gramų sausainių (šokoladiniai)
  • 2 valgomieji šaukštai brendžio
  • 400 gramų varškės
  • 75 gramai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos
  • 1 vienetas želės (kivių, pakeliuose)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • šiek tiek kivių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sutrupinti, sumaišyti su ištirpintu sviestu ir brendžiu (galima ir nedėti arba pakeisti romu ar amaretu). Sausainių masę sudėti į apvalią tortinę formą, išklotą kepimo popieriumi. Masę pirštais išlyginti. Padėkite į šaldytuvą. Varškę mikseriu išplakti su 100 ml grietinėlės, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir nutarkuota citrinos žievele. Išbrinkintą želatiną ištirpinti ant mažos ugnies ir sumaišyti su išspaustomis citrinos sultimis. Tada maža srovele ir nuolat maišant mikseriu supilti į varškės masę. Grietinėlę išplakti ir atsargiai sumaišyti su varškės mase. Išlyginti paviršių ir padėkite į šaldytuvą 3-4 valandoms. Kai varškės masė apstings, pasiruošti želė: ištirpinti kivinės želė miltelius 0,25 l vandens. Ant varškės masės išdėlioti per pusę pjaustytus kivius ir atsargiai užpilti želė. Ir vėl padėti į šaldytuvą kol tortas visiškai sustings. Skanaus!

    Patarimas: Prieš patiekiant į stalą, jo kraštus galima aptepti plakta grietinėlė ir apibarstyti kokoso drožlėmis arba sausainių trupiniais.

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 150 gramų cukraus
  • 400 gramų grietinėlės (35 proc. riebumo)
  • 200 gramų sausainių (šokoladiniai)
  • 2 valgomieji šaukštai brendžio
  • 400 gramų varškės
  • 75 gramai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos
  • 1 vienetas želės (kivių, pakeliuose)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • šiek tiek kivių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sutrupinti, sumaišyti su ištirpintu sviestu ir brendžiu (galima ir nedėti arba pakeisti romu ar amaretu). Sausainių masę sudėti į apvalią tortinę formą, išklotą kepimo popieriumi. Masę pirštais išlyginti. Padėkite į šaldytuvą. Varškę mikseriu išplakti su 100 ml grietinėlės, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir nutarkuota citrinos žievele. Išbrinkintą želatiną ištirpinti ant mažos ugnies ir sumaišyti su išspaustomis citrinos sultimis. Tada maža srovele ir nuolat maišant mikseriu supilti į varškės masę. Grietinėlę išplakti ir atsargiai sumaišyti su varškės mase. Išlyginti paviršių ir padėkite į šaldytuvą 3-4 valandoms. Kai varškės masė apstings, pasiruošti želė: ištirpinti kivinės želė miltelius 0,25 l vandens. Ant varškės masės išdėlioti per pusę pjaustytus kivius ir atsargiai užpilti želė. Ir vėl padėti į šaldytuvą kol tortas visiškai sustings. Skanaus!

    Patarimas: Prieš patiekiant į stalą, jo kraštus galima aptepti plakta grietinėlė ir apibarstyti kokoso drožlėmis arba sausainių trupiniais.

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų