REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 česnakų
  • 1 gramas imbierų (maltas)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 100 gramų svogūnų (laiškai)
  • 400 gramų kiaulienos (kumpis)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 150 mililitrų sultinio (vištienos arba daržovių)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną smulkiai supjaustome, maždaug 4 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais.
    Mėsą sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus bei 2 šaukštus krakmolo, užpilame šviesiu sojos padažu, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
    Svogūnų laiškus supjaustome gana stambiai, maždaug į 5 cm ilgio dalis, o česnaką smulkiai sukapojame.
    Į keptuvę įpilame aliejaus ir kaitiname ant didelės ugnies.
    Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame svogūnų laiškus, česnaką ir imbierą.
    Maišydami daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių, tada sumetame kiaulienos gabalėlius.
    Maišydami kepame, kol mėsa apskrus.
    Tuomet į keptuvę pilame vištienos (arba daržovių) sultinį, austrių padažą, tamsų sojos padažą bei porą šaukštų cukraus ir maišydami troškiname, kol susidarys tirštas rudas padažas.
    Paragaujame, jei per sūru, skonį pataisome cukrumi.
    Valgome su virtais ryžiais.
    Skanaus!

Autorius: Yao

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 česnakų
  • 1 gramas imbierų (maltas)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 100 gramų svogūnų (laiškai)
  • 400 gramų kiaulienos (kumpis)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 150 mililitrų sultinio (vištienos arba daržovių)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną smulkiai supjaustome, maždaug 4 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais.
    Mėsą sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus bei 2 šaukštus krakmolo, užpilame šviesiu sojos padažu, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
    Svogūnų laiškus supjaustome gana stambiai, maždaug į 5 cm ilgio dalis, o česnaką smulkiai sukapojame.
    Į keptuvę įpilame aliejaus ir kaitiname ant didelės ugnies.
    Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame svogūnų laiškus, česnaką ir imbierą.
    Maišydami daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių, tada sumetame kiaulienos gabalėlius.
    Maišydami kepame, kol mėsa apskrus.
    Tuomet į keptuvę pilame vištienos (arba daržovių) sultinį, austrių padažą, tamsų sojos padažą bei porą šaukštų cukraus ir maišydami troškiname, kol susidarys tirštas rudas padažas.
    Paragaujame, jei per sūru, skonį pataisome cukrumi.
    Valgome su virtais ryžiais.
    Skanaus!

Autorius: Yao

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų