INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (išspaustos sultys)
- 20 gramų česnakų
- 20 gramų imbierų (šaknis)
- šiek tiek petražolių
- 120 gramų svogūnų (pjaustytas)
- 60 gramų kiaulienos (virta, smulkinta)
- 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
- 120 gramų makaronų (virti)
- 500 gramų pievagrybių (pjaustyti)
- 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
- 1.5 litro sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Stipriame vištienos sultinyje pavirti 30 min. smulkintą imbierą su česnaku. Sultinį prakošti. Karštą sultinį sumaišyti su smulikintais grybais, virtais makaronais, svogūnu, kiauliena, citrinos sultimis, sojos padažu ir aliejumi. Supilstyti į lėkštes ir papuošti petražolėmis.
REKLAMA