Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė kefyro
  • 200 gramų dešros (arba kumpis)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek žalumynų (smulkinti)
  • 250 gramų sūris (kietasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1 . Kiaušinius gerai išplakite su druska. Supilkite kefyrą (išmaišytą su soda) ir palikite keletą minučių pastovėti. Tada įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

    2. Kumpį ar dešrą supjaustykite kubeliais, sutarkuokite sūrį, susmulkinkite krapus ar kitokius žalumynus. Viską įmaišykite į turimą mąsę.

    3. Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais ir šaukštu tolygiai paskirstykite tešlą.

    4. Tešlą sudėti į formą ir kepti 25 minutes 200 °C orkaitėje.

    Skanaus.

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė kefyro
  • 200 gramų dešros (arba kumpis)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek žalumynų (smulkinti)
  • 250 gramų sūris (kietasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1 . Kiaušinius gerai išplakite su druska. Supilkite kefyrą (išmaišytą su soda) ir palikite keletą minučių pastovėti. Tada įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

    2. Kumpį ar dešrą supjaustykite kubeliais, sutarkuokite sūrį, susmulkinkite krapus ar kitokius žalumynus. Viską įmaišykite į turimą mąsę.

    3. Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais ir šaukštu tolygiai paskirstykite tešlą.

    4. Tešlą sudėti į formą ir kepti 25 minutes 200 °C orkaitėje.

    Skanaus.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų