Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 500 gramų margarino
  • 3 vienetai svogūnų
  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 kilogramas kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens (virintas)
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų grietinės
  • šiek tiek prieskonių (Vegeta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 450 g margarino ir miltus išminkyti, kol margarinas pasiskirstys po miltus.
    1 kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio, baltymą pilti į miltus, o trynį padėti į šalį.
    Likusius 3 kiaušinius sudėti taip pat į miltus, supilti grietinę, įdėti druskos ir viską gerai išminkyti, kad neliptų prie rankų.
    Tešlą dėti į šaldytuvą 30 min.
    Įdarui į faršą supjaustyti svogūnus, įpilti Vegetos, pipirų, 50 g margarino, pusę stiklinės virinto vandens ir viską gerai išminkyti.
    Iškočioti blyną, išspausti apskritimus, į juos dėti įdarą, sulenkti perpus ir gerai užsukti kraštus, kad kepant neišbėgtų sultinys.
    Likusį atskirtą trynį sumaišyti su trupučiu virinto vandens, išplakti, gautu mišiniu aptepti kibinus ir dėti į 190 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 30-40 min., kol gražiai apskrus ir pagels.
    Skanaus!

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 500 gramų margarino
  • 3 vienetai svogūnų
  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 kilogramas kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens (virintas)
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų grietinės
  • šiek tiek prieskonių (Vegeta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 450 g margarino ir miltus išminkyti, kol margarinas pasiskirstys po miltus.
    1 kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio, baltymą pilti į miltus, o trynį padėti į šalį.
    Likusius 3 kiaušinius sudėti taip pat į miltus, supilti grietinę, įdėti druskos ir viską gerai išminkyti, kad neliptų prie rankų.
    Tešlą dėti į šaldytuvą 30 min.
    Įdarui į faršą supjaustyti svogūnus, įpilti Vegetos, pipirų, 50 g margarino, pusę stiklinės virinto vandens ir viską gerai išminkyti.
    Iškočioti blyną, išspausti apskritimus, į juos dėti įdarą, sulenkti perpus ir gerai užsukti kraštus, kad kepant neišbėgtų sultinys.
    Likusį atskirtą trynį sumaišyti su trupučiu virinto vandens, išplakti, gautu mišiniu aptepti kibinus ir dėti į 190 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 30-40 min., kol gražiai apskrus ir pagels.
    Skanaus!

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų