REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (įdarui)
  • 5 vienetai kiaušinių (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 400 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • šiek tiek druskos (įdarui)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 200 gramų sviesto (tešlai)
  • 200 gramų kumpio (Biovela, įdarui)
  • šiek tiek svogūnų laiškų (įdarui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (įdarui)
  • 5 vienetai kiaušinių (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 400 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • šiek tiek druskos (įdarui)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 200 gramų sviesto (tešlai)
  • 200 gramų kumpio (Biovela, įdarui)
  • šiek tiek svogūnų laiškų (įdarui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai sukapokite miltus su sviestu, kol susidarys trupiniai, sumaišykite su druska, išminkykite iki vienalytės masės, įdėkite į plėvelę ir atšaldykite. Iškočiojame du vienetus tešlos papločius: apačiai ir viršui. Ant vieno tešlos lapo, ištiesto kepimo formoje, dedame smulkintą kumpį (100g). Ant kumpio po vieną įmušti kiaušinius, sudėti pjaustytus svogūnų laiškus. Kiaušinius apibarstyti druska, pipirais. Ant jų atsargiai sudėti likusius kumpio gabaliukus. Viską uždengti tešlos papločiu. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų